Cautare

6605 de rezultate pentru "sos salvati zona de munte" (3.36 secunde)
COD GALBEN DE PLOI SI FURTUNI! Vezi care sunt regiunile afectate Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ploi si descarcari electrice valabila pentru judetele Arges, Dambovita, Prahova si Buzau. In zona: in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau.
Pasionat de calatorii, fost skior de performanta, Andrei Hutanu este de profesie jurnalist la Radio Romania Cluj.
Vremea se raceste usor sambata, insa duminica vom avea temperaturi de primavara in aproape toata tara.
Cand mintea intra in greva, iar corpul intr-un sejur de relaxare si odihna... ... Acolo ne-am petrecut cateva zile de vacanta, in septembrie anul trecut!
Meteorologii au emis sambata dimineata o informare de Cod Galben de ninsori moderate cantitativ in nord si centrul tarii si precipitatii mixte abundente in nord-est, precum si de viscol in zona montana, valabila de sambata,12 noiembrie, ora 23:00, pana duminica, 13 noiembrie, ora 22:00.
In urmatoarea perioada, conform prognozei meteorologilor sunt asteptate temperaturi neobisnuit de ridicate. Vor fi si ploi, iar la munte se vor semnala trecator lapovite si ninsori. ... Valorile termice sunt apropiate de cele normale la aceasta data in celellalte regiuni.
Prima zi de Craciun a fost plina pentru salvamontisti. In doar 24 de ore, au primit 34 de apeluri, cele mai multe pentru salvatorii din Lupeni, Busteni si Sibiu.
Primarul general a prezentat stadiul lucrarilor la santierele Capitalei Iata stadiul lucrarilor la toate santierele deschise de Primaria Generala in Capitala, asa cum a fost prezentat de Primarul General Sorin Oprescu:
La data de 04 noiembrie 2010, in jurul orei 02.30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie i-au prins in flagrant pe str. ... FLORIN de 20 de ani, S. NELU de 18 ani si L.
La data de 18 decembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 9 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sectorul 2, sa se deplaseze pe sos. ... Efectuand investigatii in zona, agentii de siguranta publica din cadrul Sectiei 9 Politie l-au depistat pe str.
La data de 15 februarie 2011, in jurul orei 09.00, politisti din cadrul Politiei Sectorului 2 - Serviciul de Investigatii Criminale - Compartimentul Flagrant au observat in zona Sos. Colentina, sector 2, doi indivizi ce pareau a fi suspecti de comiterea de furturi din buzunare si genti.
Purtatorul de cuvant al PNL Bihor, Cristian Bodea, ne-a declarat ca stabilirea candidatilor si a rezervelor pentru fiecare zona s-a incheiat luni seara, cand au avut loc alegerile pentru zona Stei. ... in zona Beius a fost ales titular Traian Bulzan, iar ca rezerva este Claudia Vlas;
Una dintre cele mai grave probleme estetice ale municipiului Constanta este legata de aspectul Zonei Peninsulare. Asa numitul "centru turistic" al orasului este in continua si grava stare de degradare.
Asa poate fi catalogat turul de doua zile al presedintelui in Valcea. Desi si-ar fi dorit, Basescu nu a putut inaugura reluarea traficului pe DN 7 si nu a putut da o solutie definitiva nici familiilor afectate de prabusirea cavernei de la Ocnele Mari.
ARIS testeaza piata doljeana pentru terenurile dorite de furnizorii Ford. ... Proprietarii de terenuri se întrec în oferte, intuind ca se pot îmbogati nesperat peste noapte. Companiile care lucreaza pentru Ford cauta suprafete compacte, cu acces la strada si cu posibilitati de racordare la utilitati.
Motivul pentru care liberalii s-au deplasat la munte consta in faptul ca premierul Tariceanu a decis sa-si ia trei zile libere, dupa ce si-a petrecut Revelionul si primele zile ale Anului Nou la diversele manifestari dedicate aderarii la Uniunea Europeana.
Dezvaluiri incredibile ale unui barbat care a participat la sapaturi In anii 1940-1950, la Argedava, judetul Giurgiu, unde s-a stabilit ca a fost prima cetate de scaun a lui Burebista, inainte de a unifica toate triburile dacilor, arheologii au descoperit nu mai putin de 80 de schelete uriase, de umanoizi de 4-5 metri inaltime.
O mie de bucurestenii acceseaza zilnic internetul gratuit introdus in cele patru parcuri din Sectorul 1 al Capitalei Retelele gratuite de wireless introduse de Primaria Sectorului 1 in parcurile din aceasta zona sunt din ce in ce mai utilizate de bucuresteni, sustin reprezentantii primariei.
Potrivit reprezentantilor Primariei Capitalei, puncte de acces wireless au fost montate si in zonele Roata Mare (care a fost demontata, intre timp) si zona Cariatide - intrarea Charles de Gaulle din Parcul Herastrau, in zona Debarcader din parcul Cismigiu, in apropierea statiei de metrou Izvor, la intrarea principala din parcul Floreasca si in parcul Alexandru Ioan Cuza (fostul IOR) din sectorul 3 al Capitalei.
Cum va arata pasarela pietonala de 7,3 milioane de lei pe care Primaria Capitalei vrea sa o faca langa Fantana Miorita (Autoare: Catiusa Ivanov) Primaria Capitalei va construi o pasarela pietonala pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti langa fantana Miorita, potrivit unui proiect aprobat anul trecut de Consiliul General.
google-analytics.com